Skip to main content
 • EMOTIU

  Si aconseguiu que algú s'emocioni tan sols per un moment, no ho oblidarà mai.

  Aprofiteu aquest dia per transmetre allò que sentiu.

  Feu-ho, però, sobretot, sempre amb sinceritat. No eviteu emocionar ni emocionar-vos; aquest dia és per a això.

   
 • VISUAL

  L'ingredient més mal interpretat d'un casament.

  Inclou tot allò que té a veure amb els sentits: gust, oïda, vista i, fins i tot, olfacte i tacte. La seva utilitat és la de fer que les emocions siguin més intenses i es recordin més.

  Sense emocions, un casament visual s'oblida fàcilment.

   
     
 • DIVERTIT

  Divertiu-vos... No us preocupeu de res... que res us espatlli el dia. És el vostre dia i tot està preparat perquè el gaudiu.

  No estigueu pendents que tot surti bé: tot està sortint bé.

  Passeu-vos-ho bé...

   
     

Què  fem?

Fem casaments únics, i ho aconseguim treballant tres camps diferents:

Visual: Tot allò que entra pels sentits: cuina, decoració, música, llum i, fins i tot, olor.

Divertit: Perquè tothom s'ho ha de passar bé.

Emotiu: Perquè si aconsegueixes emocionar a algú, encara que sigui per un moment, no ho oblidarà mai.

Fem casaments on tots aquests camps estan en harmonia. Mirem que siguin divertits, perquè tothom se senti protagonista. Volem que siguin emotius, perquè l'emoció és la manera amb la qual els records queden més arrelats.

Però, sobretot, els volem sincers, amb nuvis que estimen els seus familiars i amics, i aquests els corresponen de la mateixa manera.

 

On Celebrar El Vostre Casament? 

Hi ha molts llocs on poder celebrar el vostre casament. Estem segurs que, si esteu llegint això, és perquè ja heu descartat tots aquells espais on els casaments es fan d'una manera prefabricada. Segurament que encara us queden molts altres llocs per decidir-vos, tots amb avantatges i inconvenients. Aquí us en proposem alguns.

A casa: Fer un casament a casa és una de les opcions que podem tenir en compte si teniu un jardí suficientment gran. Us caldrà un servei de cuina extern i l'equipament necessari, sonorització, il·luminació...
Haureu de tenir en compte què fer en cas de pluja. Si no hi ha una alternativa en aquest cas, desistiu de fer-ho a casa. Les alternatives solen ser carpes (cal ser conscients del preu que suposen, i caldrà tenir-la reservada per al dia en cas de pluja), o reservar algun espai proper.
Un error comú és el fet d'intentar supervisar un mateix el seu casament a casa seva. Cal delegar la supervisió de tots els elements del nostre casament a terceres persones, ja que qualsevol responsabilitat assumida per nosaltres aquell dia ens pot espatllar el moment.

Hotels a la costa: Hi ha una diferència molt clara entre els hotels de costa i els hotels rurals, sobretot en temporada alta. La finalitat dels hotels de costa és obtenir el màxim benefici en un període breu de temps, per la qual cosa la importància que pot tenir per a ells un casament no sol ser la que el vostre mereix.
Cal tenir molt clar, si pot ser per escrit abans de confirmar el casament, quines són les condicions de la celebració del casament, els horaris i les limitacions imposades per l'existència d'altres hostes i les diferents polítiques de l'hotel.
Si contracteu la celebració del casament a l'hivern, quan l'hotel és buit de gent, no oblideu imaginar-vos-el en el moment del vostre casament.
Sobretot tingueu en compte l'opinió de terceres persones que coneixen l'espai, i deixeu-vos aconsellar.

Hotels rurals: Aquest altre tipus d'hotel, amb un tracte molt diferent del dels hotels de costa, valoren especialment el tracte personal i el servei. Saben que és un dia molt important per a vosaltres i estaran a l'alçada.
Com que acostumen a ser hotels petits, podeu valorar la possibilitat de llogar-lo sencer per als vostres convidats, bloquejant totes les habitacions el dia de la reserva. En aquest cas, no limiteu el casament a unes hores, sinó que podeu fer que duri tot el cap de setmana.
Pot ser que no tinguin una cuina preparada per a un casament, però podeu valorar la possibilitat de l'espai de càtering i veure si reuneix les condicions necessàries.
Com sempre, deixeu-vos aconsellar per qui coneix l'hotel.

Masies: Les masies o cases rurals tenen característiques en comú amb un hotel rural, però no ofereixen pràcticament cap servei, per la qual cosa tot el que es faci s'haurà de contractar externament.
Cal tenir en compte l'espai on fer el banquet i les opcions en cas de pluja. Solen, però, oferir total llibertat d'horaris, fet que amplia les possibilitats del vostre casament.
Existeixen algunes masies que s'han especialitzat en casaments i han adequat un espai per a banquets. Acostumen a tenir un servei de cuina extern, cosa que fa que s'ampliïn les possibilitats de menús diferents, de càterings alternatius...

I a qualsevol lloc... Qualsevol lloc és bo per fer un casament. Sempre que es prevegi tot el necessari i que es tinguin en compte tots els imprevistos i permisos, podeu fer el vostre casament on vulgueu.