Skip to main content

Qui som?

Uns apasionats de la nostra feina

A Experts en Emocions fa més de 18 anys que organitzem tot tipus de casaments.

A partir del 2007 vam fer un gir cap a un casament més sincer i emotiu.

Després de tots aquests anys, centenars de casaments i deixant de banda tots els convencionalismes i rigideses del casament tradicional, hem creat el web d'Experts en Emocions on donar a conèixer que UN CASAMENT DIFERENT ÉS POSSIBLE.

El nostre equip està format per professionals de moltes disciplines diferents que us ajudaran a fer que cada un d'aquests punts parlin de vosaltres. No som divos de l'organització de casaments; som persones amb un gran esperit de superació i de créixer cada dia. La il·lusió constant i l'experiència són les nostres més grans i millors eines de treball, i sabem que no podem viure sense elles.

 

Com preparem Un Casament?

Passant-nos-ho bé!

Sabem com som d'afortunats per poder fer una feina que ens apassiona, i dia a dia procurem renovar la il·lusió amb què fem la nostra tasca. Per aquest motiu intentem no repetir el que fem i ens renovem cada any.

Un altre punt molt important és el fet que ens envoltem de col·laboradors que tenen la mateixa filosofia que nosaltres, coneixedors de la importància d'aquest dia i, sobretot, descartem aquells que fan la seva feina de manera monòtona i repetitiva.

I el punt més important de tots, vosaltres: busquem parelles que vulguin fer una festa amb aquells que estimen, que vulguin divertir-se i divertir, emocionar i emocionar-se i, principalment, que siguin sinceres i que no vulguin aparentar allò que no són.

Únicament amb aquests ingredients podem fer casaments que seran inoblidables.