Skip to main content
  • Alguns exemples.

    Casaments que hem fet els últims anys.

 

 

Aquest és el nostre àlbum de retalls dels casaments d'aquest any, cada un d'ells ens porta un record diferent. Disculpeu si us busqueu aquí i no hi sou, pot ser per diferents motius.

Virgínia i Marc

Vuit germans responsables de la cerimònia, un laberint amb un tresor, gimcanes, jocs, homenatges i una parella de tres que és varen casar en un bosc encantat ple de fades i follets.

Alba i Marín

La cuarta boda dentro del mismo grupo de amigos, hemos tenido la gran suerte de reencontrarnos con nuestras parejas, y grupos. Gracias a lo preparado por familiares y amigos pudimos llegar a sorprender a nuestra pareja, que se entrego del todo a disfrutar de su día. Nos pidieron animación alta, y fue la más alta de toda la temporada.

Anna i Isaac

Celebrar el teu casament a casa no és fàcil, cal deixar-se aconsellar i tenir els millors proveïdors, cal que tot estigui en ordre però també cal que el riure, la diversió i el ball i tantes coses dissenyades durant mesos funcionin perfectament.

Verónica y Sergio

De nuevo la lluvia intento enturbiar el gran dia, sin éxito. Nuestros novios viajeros vivieron y exprimieron hasta el ultimo momento de ese dia junto con la gente a la que quieren. La emotividad estuvo asegurada y aunque nunca un plan b es tan bonito como el plan inicial, lo visual no perdura en el tiempo.

Claudia y Ignacio

Una pareja residente en Londres, os pidió que les ayudáramos con la logística ya que su boda se celebraría en la Costa Brava lejos de su residencia. Aunque los entornos para cada una de las partes de la celebración fueron únicos e inolvidables, de lo que todos hablan es de las emociones que junto con nuestra pareja llegamos a trasmitir ese día. Una boda internacional llena de grandes encuentros y momentos que nunca olvidaremos.

Marta i Pau

Una ambientació molt cuidada i una parella que es fa estimar varen ser els ingredients que aconseguiren que ni la pluja espatlles aquest casament. Una cerimònia oficiada pels germans i un dia ple de sorpreses i moments inoblidables.

Judit i Marc

Una cerimònia mirant un poblet de muntanya, i la participació dels convidats va ser l'inici d'aquest casament. Un banquet ple de moviment diversió i emotivitat durant tot el dia.

Maia i Joan

Una cerimònia sense oficiant on els mateixos nuvis la dirigeixen i fan participar a la seva gent i la fan inoblidable mirant-se els ulls i dient-se que volen continuar la vida junts.

Clarissa i Edgar

Una fiesta en la que trasladamos el protagonismo a los invitados ya que para nuestra pareja era lo más importante. El éxito fue el cariño y la empatía de todos los presentes. Un entorno natural entre viñedos puso el toque catalán y toda la decoración guatemalteca trasladó hasta la otra punta del mundo a los invitados.

Nona i Bernat

La Nona i el Bernat volien que Las Vegas fos el tema del seu casament, un Elvis a la cerimònia va ser sols el començament. Sortint ningú sabia on havia d'anar, un missatge en el moment oportú va donar les pistes necessàries... Molta diversió, però el que va passar a Las Vegas es queda a Las Vegas.

Mar i Cristian

La Mar i el Crístian volien un casament divertit i dinàmic. Un espai adquat, un menú "streetmarket" exterior i un ball dinàmic amb un servei de frankfurts de Badalona va ser el final d'una festa innoblidable.

Agnès i Armand

Hi ha trens que s'han d'agafar! I ells ho van fer, valents, empàtics, vitals, tenaços, familiars. Una parella de les que hem dit diverses vegades que s'han trobat. Un casament on no va faltar de res...

Rosana i Sanpe

"Todos necesitamos un poco de Sur para no perder el Norte", esto decía el letrero d'entrada en la boda de un andaluz y una catalana que viven en Francia. Toda una mezcla que creó una fiesta de color, sabor y música.

Marina i Alfons

Una cerimònia sota els arbres, un banquet interior per la pluja i un ball exterior a finals de setembre. Un casament on el principal era que tothom ho passes bé. I creguem que vàrem aconseguir, no?

Teresa i Jordi

La Teresa i el Jordi, una parella de berguedans que varen voler-se casar a la platja del Roc de Sant Gaietà. Un casament molt visual en el que finalment perdurarà el missatge.

Cinta i David

La unión de las tierras de Galicia y Barcelona. Otra boda en la que la lluvia nos hizo estar todo el día replanteando cada uno de los escenarios pero en la que el escenario final fue perfecto para que esta boda fuera inolvidable.

Pilar i Toni

Un casament senzill, un camp de golf i una festa entre amics per celebrar aquest casament. La participació dels fills va ser un dels punts més macos d'una festa a l'exterior, distesa i divertida.

Alèxia i Nacho

Una festa amb més de 300 amics, tots de primer nivell. És possible arribar a tots? Doncs si, hi ha una manera, fent-los participar en els preparatius. Tot un desplegament de medis van fer que tothom participés com de si el seu casament fos.

Laia i Jordi

Un casament DIY, la Laia ceramista i amb un gust exquisit va complementar el seu casament amb moltes de les seves creacions deixant una empremta personal a la festa.

Atenea i Joel

Una boda basada en "Alicia en el pais de las Maravillas", una boda decoraciones extremas de la mano de "7 weddings" que nos permitió conocer el trabajo de otros profesionales.

Sara i Judit

Dues fotògrafes, una tarda d'agost i un prat ple de roses de ganxet amb un missatge per cada convidat... Un casament molt divertit, on no estava previst fer ball però aquest es va generar de manera natural.

Melania y Raul

Una boda con 4 invitados, los novios y sus hijos que no sabian nada. Una cena exclusiva en una cala a pie de playa y para acabar una ceremónia nocturna con antorchas. Una boda única y un recuerdo inolvidable.

Diana i Guillem

Un casament exterior a la llum de les "guirnaldes" de bombetes, un nuvi fent un sol de guitarra per preparar l'entrada de la núvia al menjador i una famìlia totalment implicada.

Silvia i Isaac

Una boda donde los invitados debían encontrar el lugar por geocatching... Así empezamos, ya os podeis imaginar como se desarrollo toda la fiesta.

Meritxell i Jean Michel

Un dels casaments més tendres de l'any, una parella enamoradíssima que demostren que l'amor no té edat. Un casament senzill i proper dels que ens deixen un molt bon record.

Diana y Xavi

Como amor pero al revés. Así empezaba el video que rodaron los novios en Roma para agradecer la asistencia de los invitados. Una boda donde la fotografia tuvo un papel muy importante y marcó cada uno de los momentos.

Che y Juan Carlos

Nos costó conocer bien a esta pareja y es que detrás de una apariencia más bien seria se escondía una familia divertidísima y con mucho cariño por los suyos, lo que se tradujo en un intercambio constante de sorpresas entre los novios y los invitados.

Tamara y Vicente

Una furgoneta Volkswagen antigua y jardin, guinaldas de luces y una pareja con ganas de declarar su amor entre todos sus familiares y amigos. ¿Que más se puede necesitar?

Mireia i David

Preparar aquest casament ha sigut una festa, una parella molt divertida amb ganes de passar-ho bé i molt detallista. Res com els seus missatges i el seu somriure. Un plaer treballar en el seu casament.

Nathalie y Miguel

Una ceremonia andina en medio del bosque con el sonido de un arroyo al fondo, una banquete con invitados sitios muy distintos y el objetivo de que se conozcan y diviertan juntos. 

Georgina i Jaume

Un casament al Segrià, en un espai amb un concepte molt tradicional dels casaments i uns nuvis que volien un casament molt poc tradicional. Tot un repte que ni la pluja va poder impedir que s'aconseguís.

Míriam i Aleix

El casament a l'espai d'uns amics, on aquests varen posar tots els esforços i medis perquè tot sortís com calia esperar. Una família de tres que neix en una fantàstica nit d'estiu.

Arantxa i Julio

Fer el casament al jardí de casa teva, un repte fàcil d'aconseguir tenint uns pares com els seus que vàren estar en tot. Una parella que varen coincidir anys enrera en un altre dels nostres casaments quan quasi no es coneixien i ara es casen.

Sandra i Carlota

Que és un casament si no el naixement d'una família? Doncs la Sandra, en néixer la seva filla Carlota va voler fer una gran festa per celebrar el naixement de la seva família. Un record inesborrable.

Jennifer i Enric

La Jenifer i l'Enric volien un menú "streetmarket" on ningú sortís amb gana, era un punt important que es va superar d'una manera molt important però realment el que no oblidarem és un inici de ball no esperat que ens va emocionar a tots.

Cristina i Miquel

Pluja que ens va fer valorar tots els escenaris possibles però finalment va ser tot un fantàstic pla B. Magnifica parella y uns amics amb moltes ganes de col.laborar i fins i tot una mantejada a lo Guardiola. Una fantàstica parella la Cristina i en Miquel.

Raïssai David

Una de las bodas más emotivas del año. Ni la lluvia ni el mal tiempo pudieron estropear una ceremonia que no olvidaremos nunca. Una pareja a la que se les coge cariño en el mismo momento que los conoces.

Alba i Toni

Un casament de cine, on tots els convidats anaven disfressats d'algun personatge, un casament amb un nivell d'animació difícilment superable.

Elisenda i Sergio

Iniciamos el año con una boda medieval, Elisenda y Sergio apostaron por una boda sincera y directa donde no se pudieron evtar momentos muy emotivos y la diversión estuvo presente durante toda ella.